Reclamos Fotografie op Facebook Reclamos Fotografie op Twitter Reclamos Fotografie op Instagram
 • Wie is?

  Over fotograaf Andreas Gijbels

  Over fotograaf Andreas Gijbels

  Met een achtergrond in communicatie, public relations en journalistiek kent Andreas Gijbels als geen ander 'de kracht van beeld'. De passie om dit beeld vorm te kunnen geven, staat aan de basis van een leven als beroepsfotograaf en de oprichting van z'n fotobureau's. Ruim 10 jaar ligt de focus in huwelijksfotografie, event- en corporate reportages.

  'Storytelling' met foto's, de werkelijkheid kunnen weergeven, als een kameleon opgaan in de omgeving. Elk verhaal - hoe groot of hoe klein ook - verdient evenveel focus en aandacht. 

  Huwelijksfotografie

  Huwelijksfotografie

  Een van de 'mooiste dagen van je leven' goed in beeld laten brengen, dat laat je best niet aan het toeval over. Een persoonlijke en spontane aanpak, een scherp oog voor detail en emotie, hoge kwaliteit en service voor een correcte prijs, we zorgen telkens opnieuw voor een totaalbeleving.

  Starten doen we liefst zo vroeg mogelijk. Samen met bruid, bruidegom, vrienden en familie in de flow van de dag komen. Easy-going, nooit te present aanwezig, maar op de juiste momenten daar om net dat persoonlijke en emotionele beeld te maken.

  Lees meer

  Eventfotografie

  Eventfotografie en corporate shootings

  Productvoorstelling, klant- of personeelsfeest, familiedag of teambuilding,... de impact ervan wordt met goede foto's versterkt. Door een snelle service en de mogelijkheden van webalbums en printproducten zijn we een onmisbare schakel in de organisatie van een evenement.

  Maar ook tailor made opdrachten: beelden doelbewust creeëren in functie van websites, brochures of beursstanden,... behoren tot de specialisatie van ons full-service foto agentschap Medialounge.

  Lees meer